Hi,
订阅
报纸
纸质报纸 电子报纸
手机订阅 微商城
英语
学习
双语新闻 热点翻译
口语栏目 报纸听力
口语
演讲
精彩演讲 活动动态
英语视频 欧美金曲
教育
资讯
新闻资讯 语言文化
备课资源 活动预告
用报
专区
中学Teens
小学Kids
初中版 > 公告/活动 > 正文

18-19学年度初中暑假合刊阅读题参考答案

2019-9-5 15:22


 

I.初一版题目及答案

 

1.      During which season did Qian Xuesen go back to China in 1955? (A2)

A.      Spring

B.       Summer

C.       Autumn

D.      Winter

 

2.      Which disease did Tu Youyou find a cure for? (A4)

A.      Cancer

B.       Malaria

C.       Cold

D.      Allergy

 

3.      Where did the 1981 Volleyball World Cup take place? (A9)

A.      The US

B.       China

C.       Japan

 

4.      Which film inspired Ma Yun? (A10)

A. The Godfather

B. Forrest Gump

C. The Great Wall

 

5. Which of the following is correct? (A14)

A. Jacky has a plan for spending his money.

B. Ella always spends her money quickly.

C. It is good to spend money on anything you like.

D. It is a good habit to save some of your money.

 

6. _____ was / were not an early form of money. (A15)

A.    Cattle

B.     Shells

C.     Apples

D.    Salt

 

7. _____ is / are a “need”. (A16)

A.    A pair of shoes

B.     A soccer ball

C.     Water

D.    Snacks

 

8. Which of the following can allow us to buy goods at cheaper prices? (A17)

A. Buying clothes in the middle of the season

B. Buying clothes at the end of the season

C. Buying books in bookstores

D. Buying erasers in a supermarket

 

9. _____ can affect your spending habits. (A18)

A.    Your parents

B.     Your pets

C.     Your toys

D.    Strangers

 

10. Putting your money in _____ can help your money grow. (A19)

A.    your home

B.     your school

C.     a bank

D.    a store

 

答案:1. C  2. B  3. C  4. B  5. D  6. C  7. C  8. B  9. A  10. C

 

 

II. 初二版答案

 

版面

答案

A3

DB

A4

BCA

A5

CA

A6

CD

A7

BA

 

 

A9

DC

A10

BCC

A11

BBD

A12

BDC

A13

BA

A14

CD

A15

CB

A16

DB

A17

CBA

A18

ACB

A19

CBD

A20

CDB

A21

BCC

A22

CBC

A23

BDC

 

 

B1

DCB

B2

ABC

B3

BCD

B4

CCB


  教学资源 ELT resources  
 
教案中心 Teachers' guide
课件中心 PPT courseware
视听中心 Audio & video clips
试题中心 Test center
 
  报纸电子版 E-papers  
 
初一版 Junior 1 Edition
初二版 Junior 2 Edition
初三版 Junior 3 Edition
 

 主办
联系我们   |    广告业务   |    诚聘英才   |   演讲比赛   |   关于我们   |   手机访问
有意与本网站合作者,有关合作事宜请联系我们。未经21英语网书面授权,请勿转载或建立镜像,否则即为侵权。
主办单位:中国日报社 Copyright www.i21st.cn All Rights Reserved 版权所有 复制必究   京ICP备13028878号-12   京公网安备11010502010736号
关闭
内容